Automatiske grammofoner, der virker – tro det eller ej!

Rekkord Fuldautomatiske grammofoner

Rekkord Fuldautomatiske grammofoner

Det er med stor begejstring, at vi kan præsentere noget, der for os nærmest er en lille verdensnyhed …

Vi har i længere tid oplevet en stigende efterspørgsel på grammofoner med automatik, og det er ikke kun ældre mennesker. Vi oplever at efterspørgslen kommer fra unge, voksne og ældre – kort sagt, vinylinteresserede i alle aldre.

Vi har dog ikke følt, at vi kunne tilbyde grammofoner med automatik, som vi vitterligt kunne stå inde for, når det gælder lydkvalitet. Men det har ændret sig nu!

Rekkord Fuldautomatiske grammofonerRekkord Fuldautomatiske grammofoner

Rekkord Fuldautomatiske grammofonerRekkord Fuldautomatiske grammofoner

Kvalitet og tradition –fremstillet i Tyskland

På en fabrik, der i årevis har produceret for hæderskronede mærker som Dual, Thorens og Pro-Ject, produceres der nu håndbyggede grammofoner af høj kvalitet med både hel og halv automatik. Disse modeller kombinerer moderne teknologi med klassisk håndværk.

“Knowhowen bag vores produkter ser tilbage på næsten et århundredes tradition, som blev grundlagt i St. Georgen, Tyskland.

Hver del, hver skrue og hver fjeder er samlet og omhyggeligt justeret i mange små trin for at opnå den bedste lydkvalitet.

De enkelte komponenter er 99% fremstillet i regionen. Alle leverandører er ideelle til at levere vores dele, takket være årtiers pladespillertradition. Denne tradition gør Rekkord Audio i stand til at producere en unik kvalitet, og det afspejles i alle virksomhedens produkter.”

Værd at bide mærke i:

  • Ideelt prissortiment, der starter ved 2.695 kr. vejl.
  • Fås med eller uden indbygget RIAA-forstærker
  • Fremstillet i smukke, eksklusive træsorter

Rekkord Audio grammofoner repræsenterer en helt ny mulighed for kunder, der søger brugervenlighed uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Gå på opdagelse i vores udvalg af fuldautomatiske pladespillere fra Rekkord her